Varrak Arbetist tühjaks jäänud kohast: seitset leegionäri ei tule

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (paremal).
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak (paremal). Foto: Andres Haabu

Täna selgus, et Kalev/Cramo korvpalliklubi mängija Gregor Arbet siirdub taas Kreekasse, liitudes A. G. O. Rethymno Aegeaniga.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ei osanud esialgu öelda, kas Arbeti asemele tuuakse klubisse uus mängija. «Sain alles täna sellest teada ja pole jõudnud veel midagi mõelda. Kõigepealt on vaja tänane mäng üle elada ja siis vaatame edasi,» sõnas Varrak. «Selge on see, et seitset leegionäri meile ei tule. Samas on mõned meie mängijad rendile antud, ent seda on tehtud selleks, et nad saaksid seal areneda. Peame oma vahendid ja vajadused rahulikult üle vaatama ja siis otsustame. Aktiivselt hakkame sellega tegelema järgmisel nädalal,» lisas ta.

Homme algava Eesti meistriliiga eel ei saa lisaks Arbetile tiitlikaitsjat aidata ka Ty Abbott, keda vaevab kerge reielihase venitus. Küsimärgi all on ka Indrek Kajupanga kaasategemine, keda vaevab väike viirushaigus.

Peatreener Alar Varrak eeldab, et homsest lahingust tuleb väga raske ja huvitav mäng, kuna võrreldes Tarvas Cupiga on muudatusi mõlema meeskonna koosseisudes. «Meil on juures Škele, kes on kolm päeva juba meiega trenne kaasa teinud. Samuti on oluliselt tugevnenud Rakvere klubi, kelle rivistusse on võrreldes Rakveres peetud kohtumisega lisandunud mitmed mängijad. Eelmisel aastal jäime Lääne-Viru esindusklubiga omavahelistes mängudes miinusesse, sel aastal üritame loomulikult plussi jõuda,» rääkis Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles