Kärolin Varblane sai MMi grupisõidus 58. koha

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärolin Varblane
Kärolin Varblane Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna sõidetud jalgratta MMi naisjuuniorite 82 km pikkuse grupisõidu võitjaks krooniti taanlanna Dideriksen Amelie venelanna Iakovenko Anastasia ees.

Kolmas koht läks ukrainlanna Demydova Olenale. Eestit esindanud Kärolin Varblane jäi peagrupist maha viieringilise sõidu esimesel viiendikul ning sõitis enamuse ajast väikeses grupis kohtadel 54-60, vahendab rattaprofid.ee.

Juba esimestel tõusudel eraldus teistest  viieliikmeline jooksikutegrupp, mis dikteeris sõidu käiku. Neljandal ringil jäi ette neli neidu: venelanna Iakovenko, ukrainlanna Demydova, kolumblanna Meneses ja taanlanna Dideriksen, neist oli maha jäänud sakslanna Knauer.

Peagruppi, mis sisenes viimasele ringile liidritest minut ja kümme sekundit hiljem, oli alles jäänud ainult 22 ratturit. Finišile eelnenud tõusudel ei õnnestunud peagrupis kõvasti tööd teinud prantslannadel ja itaallannadel jooksikuid püüda.

Peagrupi finiši võitis ja sai ühtlasi viienda koha leedulanna Jankauskaite Milda. Varblane finišeeris võitjast 13 minutit ja 32 sekundit hiljem 58. kohal. Sõidu katkestas 21 rattaneiut, lõpetas 60.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles