TTÜ alustas meistrivõistlusi kindla võiduga Hito üle

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ peatreener Tiit Sokk.
TTÜ peatreener Tiit Sokk. Foto: Peeter Langovits

Eesti korvpalli meistriliiga hooajaga tegid täna õhtul algust ka KK Hito ning TTÜ korvpalliklubi. TTU alustas hooaega võidukalt, võites kohtumise kindlalt 98:75.

«Mõlemalt poolt oli krobeline, aga me olime natuke rohkem valmis kui Hito. Saime selle võidu kätte. Me saime veidi rohkem kiireid rünnakuid, mis määras selle alguse. Lõpp läks nagu läks,» rääkis TTÜ peatreener Tiit Sokk.

Mänguks oli hästi valmis TTÜ, kes sai kiirelt kümnepunktilise edu. Seejärel sai ka Hito oma mängujoonise paremini käima, kuid nad ei jõudnud Tallinna klubile lähemale kui viis punkti. Tiit Soku hoolealused hoidsid initsiatiivi kindlalt enda käes ning vahe püsis. Poolajaks juhtis külalismeeskond 45:30. Teisel poolajal kasvas vahe veelgi. Hito küll proovis TTÜga kaasa minna, kuid TTÜ oli mänguks paremini valmis, võites selle 98:75.

«Meil oli see hooaja esimene mäng, kuna võistkonna komplekteerimisel läks aega ning me ei saanud täiskoosseisus mängida,» lausus KK Hito peatreener Priit Sternhof. «Olime suhteliselt krobelised. Rünnakupoolelt viskasime oma punktid ära, kaitsepoolelt jäime nõrgaks ja lasime TTÜ meestel end üle joosta ja neil kergeid korve visata.»

TTÜ resultatiivsemad olid Kiur Akenpärg ja Jaan Puidet, vastavalt 24 ja 20 punktiga. TTÜ uus täiendus Joonas Järvelainen lisas 18 ning Madis Saarmets 14 silma. Hito poolelt oli suurim korvikütt Jalmar-Joosep Saar 13 punktiga. Tõnis Uueküla lisas 12 ja Markus Laanemets 10 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles