Kalev/Cramo teenis koduses liigas teise kindla võidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devin Gibson (palliga).
Devin Gibson (palliga). Foto: Liis Treimann

Valitsev Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo teenis koduses liigas teise võidu, kui täna alistati võõrsil 68:51 KK Pärnu.

Võitjate poolel viskasid Devin Gibson 14 ning Tanel Sokk ja Bamba Fall 13 punkti. Lisaks blokeeris Fall viis vastaste viset. Kalevi poolel ei teinud tänases kohtumises kaasa Armands Škele ja Ty Abbott. Võõrustajate edukamad olid Kalev/Cramost Pärnule rendile antud Toomas Raadik 14 silmaga ning Zivojin Grubovic 10 silmaga.

«Meil ei taha visked kuidagi sisse kukkuda. Saime palju vabalt visata, kuid ei pannud viskeid ära,» oli Kalevi peatreener Varrak mängu järel nõutu. «Kaitses aga olime tublid mõlemas kohtumises, nii Tarva kui ka Pärnu vastu, lastes neil visata vastavalt 60 ja 51 punkti,» lisas ta.

«Kalev/Cramol on alati raske, ükskõik mis koosseisus nad mängivad, peavad nad olema alati paremad. Esimesel poolajal meie kaitse pidas ja ei saanud aru, kumb meeskond surve all oli. See tegi meile rohkelt rõõmu,» oli Pärnu mänedžer Mait Käbin mängu järel positiivselt meelestatud. «Norida saaks meie maa-ala kaitse üle, kas see oli õige või mitte. Tanel Sokk nõelas meid mitmeid kordi järjest väga valusalt ja see tõi neile edu. Üldiselt jäi mängust positiivne mulje.»

Eesti liigas jätkatakse mängudega kolmapäeval, kui TTÜ võõrustab Rakvere Tarvast, Pärnu mängib Raplaga ning Tartu Rockile sõidab külla Tallinna Kalev.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles