Lindpere: kui Fire kohamängudele ei jõua, toetan Red Bullsi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere.
Joel Lindpere. Foto: SCANPIX

Kolmel eelmisel aastal USA kõrgliigas New York Red Bullsi koosseisus alati play-off’i jõudnud Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere nüüdse koduklubi Chicago Fire’i tiitlimängudele jõudmine kõõlub noaotsa peal. Kuigi Lindpere pole viimastes mängudes kordagi algusest lõpuni mänginud, sõnas ta Õhtulehele, et ei näe selles midagi erilist.

«Esiteks: olen täiesti terve. Teiseks: olen meeskonnas sel hooajal kõige rohkem resultatiivseid sööte andnud mängija vaatamata sellele, et olen paljudelt mängudelt rahvuskoondises viibimise tõttu puudunud. Statistikat vaadates ei mängi Fire’is mitte ükski äärepoolkaitsja mänge algusest lõpuni kaasa ja praktiliselt mitte kunagi ei kuulu keegi üle kahe-kolm mängu järjest algkoosseisu,» ütles Lindpere.

Lisaks kinnitas eestlane, et kui Fire ei peaks kohamängudele jõudma, kuulub tema poolehoid endisele tööandjale Red Bullsile. «Hoian ikka pöialt nendele, kelle ridades sai varem uhatud!» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles