Karjääri lõpetanud tennisist otsustas Austraalia lahtistel võistelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabrice Santoro
Fabrice Santoro Foto: AFP / Scanpix

Eelmise aasta novembri keskel tipptennisega lõpparve teinud prantslane Fabrice Santoro avaldas, et otsustas siiski 18. jaanuaril algavatest Austraalia lahtistest meistrivõistlustest osa võtta.

37-aastane Santoro lõpetas karjääri Pariisi Master-sarja turniiril, kus oma karjäärile tõmbas joone alla ka endine maailma esireket Marat Safin. Kui Safin palus Meeste Profitennise Liidul (ATP) end maailma edetabelist kustutada, siis Santoro pole seda veel teinud ning 68. koht edetabelis annab talle koha Austraalia lahtiste põhitabelis, vahendab Eurosport.

«Tahan oma rekordit suurendada ja olla esimene tennisist, kes osalenud 70 suure slämmi turniiril ja esimene mees, kes võistelnud neljal kümnendil,» tunnistas 1989. aastal profikarjääri alustanud Santoro ajalehele L’Equipe.

Santoro rõhutas, et võistlemine aasta esimesel suure slämmi turniiril jääb tingimata tema karjääri viimaseks turniiriks. «See otsus ei puuduta minu profikarjääri lõpetamist,» selgitas ta. «See on lihtsalt väga isiklik teema, millel pole mingit tagamõtet, kindlasti ei tähenda see, et naasen võistluskarussellile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles