Endine ManU mängija: meeskonnakaaslased lõid Ronaldot iga päev

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Endine Manchester Unitedi jalgpalliklubi mängija Phil Neville tunnistas, et kui praegune Madridi Reali superstaar Cristiano Ronaldo kuulus veel Inglismaa liiga klubisse, olid võistkonnakaaslased temaga üsna karmid.

28-aastane Ronaldo liitus ManUga 2003. aastal ning mängis Inglismaa suurklubis kuni 2009. aastani, mil ta rekordilise 94 miljoni eest Madridi gigandile müüdi. Manchester Unitedi ridades mängides sai portugaallane tuntuks oma «sukeldumiste» ehk vea väljameelitamiseks teeseldud kukkumiste poolest ning endine meeskonnakaaslane Neville on nüüd väitnud, et võistkonnas prooviti Ronaldot seetõttu proovile panna ning temaga käituti üsna karmilt.

«Ta sukeldus väga palju. Ta proovis vigu välja meelitada ja teenis sellega palju kriitikat. Manchester Unitedi mehed olid temaga sukeldumiste pärast karmid ja see pani meid kõiki korraliku surve alla,» meenutas Neville.

«Ma ütleksin, et esimesed 12 kuud oli tõeline karmistamise protsess. Treeningul olid sellised mehed nagu Roy Keane, Nicky Butt ja Paul Scholes ning iga kord, kui ta (Ronaldo- toim.) sai palli, siis nad muudkui lõid teda - mitte ainult ühe korra, vaid nad lõid teda iga päev, iga nädal, iga hooaeg,» rääkis Neville.

Sel suvel seostati Ronaldot oma endise koduklubiga, ent ülemineku asemel sõlmis portugaallane Madridi Realiga hoopis uue lepingu, mis hoiab teda klubi juures kuni 2018. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles