Allingu: tagasiteed suurde korvpalli enam ei ole

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Allingu
Vallo Allingu Foto: Margus Ansu / Postimees

Pikalt Rakvere Tarva korvpallimeeskonna huviorbiidis olnud Vallo Allingul enam tipptasemel mängimisest asja ei saanud ja peale kohalike võistluste pole Eesti meistrivõistlustel 14 hooaega mütanud keskmängijal plaanis kaasa teha.

«Kukkus tõesti nii välja, et Rakverre ei läinud. Tegemist peaks jätkuma ja töö üle ei saa kurta,» rääkis Allingu Õhtulehele.

«Usun, et tagasiteed enam suurde korvpalli ei ole,» lisas ta.«Kui kutsutakse, siis kohalikul tasemel tulen võib-olla aasta lõpus kellelegi appi.»

Allingu tulevik sattus tegelikult kahtluse alla juba siis, kui Tarvas sõlmis lepingu leedulase Laurynas Mikalauskasega, kes pallis kaks eelmist hooaega Klaipeda Neptunases.

Tunamullu oli Mikalauskas Leedu meistriliiga suurim korvikütt ja kolmas lauavõitleja. Mullu kogus ta Ühisliigas keskmiselt 5,1 punkti ja 3,8 lauapalli. Leedu meistriliigas olid samad näitajad 8,3 ja 4,6.

Mullu Tartu Rockis mänginud Allingu viskas Eesti liigas keskmiselt 4,3 punkti mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles