Käbin võidust: võrdsete heitlus oli, mida oli ka oodata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Käbin
Mait Käbin Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

KK Pärnu avas Eesti korvpallimeistrivõistlustel võiduarve, kui koduväljakul alistati tasavägises kohtumises 78:72 Tyco Rapla.

«Võrdsete võitlus oli, mida oli ka oodata. Rapla ja Pärnu on selline heas mõttes vastasseis, mis on alati tervitatav, kuna konkurents on edasiviiv jõud,» rääkis KK Pärnu mänedžer Mait Käbin. «Rapla meeskond on agressiivne, mis tõi neile teatavates momentides edu. Kolmepunktiviskeid sooritasid nad pea poole rohkem kui meie, aga ei tabanud meie õnneks. Parema õnne korral oleks see mäng olnud tunduvalt tasavägisem.»

«Kui laseme enda vastu võtta 19 ründelauda, siis ei ole aus, kui meie oleks võitnud. Lasime neil võtta lubamatult palju ründelaudu, mis andis neile uusi võimalusi. Olime ise ka esimesel poolajal rünnakul halvad, pingutasime ehk üle. Suur tahtmine pärssis rünnakul meie mõtlemist ja otsuseid,» sõnas Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp.

Pärnakate resultatiivseim oli 18 punktiga Toomas Raadik. Janis Vahter lisas 17 ning Rannar Raap 14 silma. Raadik korjas lauast lisaks kaheksa palli. Rapla parim oli Ziga Fifolt 20 punkti ja kaheksa lauapalliga. Teda toetasid Sven Kaldre 17 ning Martin Paasoja 11 punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles