Kriis Leedus: koondise peatreener Kazlauskas ja alaliidu president Sabonis astusid tagasi

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvydas Sabonis.
Arvydas Sabonis. Foto: SCANPIX

Leedu korvpallilegend Arvydas Sabonis astus Leedu korvpalliliidu presidendi ametikohalt tagasi. Sama tegid ka tegevjuht Paulius Motiejunas, asepresident Antanas Guoga ja koondise peatreener Jonas Kazlauskas.

«Olen seda tööd kaks aastat teinud ja teatud projektid said ellu viidud. Mul on hea meel, et meie rahvuskoondis suutis EMil hästi esineda ja tänan peatreener Jonas Kazlauskast tehtud töö eest,» rääkis Sabonis täna toimunud pressikonverentsil. Hiljuti lõppenud korvpalli EMil tuli Leedu koondis hõbedale.

«Tulin korvpalliliitu tööle, sest soovisin meie korvpallile head. Täna andsin sisse lahkumisavalduse ja lõpetan selle töö. Ma ei taha intriigide keskel töötada,» viitas Sabonis probleemidele alaliidus. Lisaks siunas Sabonis ka meediat, süüdistades ajakirjandust ala juhtidele ja koondisele liigsete pingete tekitamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles