Anna Pohlak jätkab Laser Radiali MM-l kuldfliidis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Pohlak.
Anna Pohlak. Foto: Ott Kallas

Hiinas Rizhaos toimuvatel Laser Radial klassi maailmameistrivõistlustel on kvalifikatsiooniseeria järel Anna Pohlak 17. ja Anne-Mari Luik 68. kohal. Pohlakule tähendab see kohta kuldfliidis.

Purjetamise naiste ühepaadi klassis Laser Radial peeti täna kaks viimast kvalifikatsiooniseeria sõitu, mida naised sõitsid kahes grupis. Finaalseeria kuldgruppi pääsevad esimese poole võistlejad kvalifikatsiooniseeria tulemuste alusel.

Anna Pohlak (TJK) lõpetas täna peetud vaikse tuule sõidud tubli 3. ja 14. kohaga ning pääses elus esimest korda maailmameistrivõistluste finaalseeria kuldfliiti. Anne-Mari Luik (ROPK) sai esimeses sõidus 29. koha ja teises tegi valestardi, mis kokkuvõttes tähendab kvalifikatsiooniseerias 68. positsiooni ning jätkamist finaalseeria hõbefliidis. Regati liidriks tõusis tänaste sõitudega ameeriklanna Paige Railey.

Homme on MM-l puhkepäev ja reedest esmaspäevani toimuvad finaalseeria sõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles