U17 koondis eksis penaltil ja kaotas Serbiale eduseisust

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Mihkel Maripuu

Serbias jätkuval U-17 vanuseklassi noorte EM-valikturniiril sai Eesti oma teise kaotuse, kui tulemusega 1:4 jäädi alla võõrustajatest eakaaslastele, vahendab soccernet.ee.

Sealjuures läksid sinisärgid 26. minutil Jan Kokla tabamusest koguni juhtima, kuid Ivan Šaponjici värav kolm minutit hiljem ning Luka Jovici ja Marko Mijailovici kollid teisel poolajal tõid võidu ikkagi serblastele.

Eestil oli 55. minutil hea võimalus kaotusseisu vähendada, kuid Hendrik Nälk ei suutnud Mark Oliver Roosnupu teenitud penaltit realiseerida.

Eestile oli see kahest mängust teiseks kaotuseks - üleeile alistuti tulemusega 1:3 Kreekale ning kuna täna suutsid kreeklased Andorrat kõige napimalt võita, peavad maarjamaalased edasipääsust suu puhtaks pühkima. Alagrupiturniiri viimased kohtumised peetakse pühapäeval, kui Eesti noored lähevad vastamisi Andorraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles