Videokordust näinud kohtunik jättis määrustepärase värava lugemata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Gagne (nr. 12) heitlemas Pittsburgh Penguinsi väravavahi Marc-Andre Fleuryga.
Simon Gagne (nr. 12) heitlemas Pittsburgh Penguinsi väravavahi Marc-Andre Fleuryga. Foto: AFP / Scanpix
Telekanal Fox Sports Net Pittsburgh kõrvaldas määramata ajaks töölt produtsendi Lowell MacDonald juuniori, kuna viimane ei suutnud kohtunikule näitada korrektset videokordust.

Nimelt jäi jäähokiliigas NHL lugemata Philadelphia Flyersi ja Pittsburgh Penguinsi vahelises kohtumises produtsendi vea tõttu Philadelphia klubi üks määrustepärane värav, kirjutab Yahoo Sports.

Flyersi 5:3 eduseisul viskas Simon Gagne Pittsburghi väravasse veel ühe litri. Kuna kohtunik ei osanud koheselt hinnata, kas tegemist oli väravaga või mitte tuli vaadata videokordust.

Videkordust näidati kohtunikule aga sellise nurga alt, kust ei olnud võimalik näha kas litter ületas väravajoone või mitte. Seega jäi kindel tabamus ka lugemata. Vaatamata vahejuhtumile teenis Philadelphia klubi 7:4 võidu.

Loo muudab huvitavaks ka asjaolu, et produtsendi MacDonaldi isa mängis aastatel 1970 – 1978 Pittsburgh Penguinsi ridades.

Videot juhtunust saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles