Kaheksapaat asub MMil tiitlit kaitsma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi maailmameistriks kroonitud kaheksapaadi koosseisus stardib neljapäeval algaval U23 MMil vaid kaks meest: Rauno Talisoo (vasakult kaheksas) ja Alo Kuslap (vasakult neljas). U23 MM algab Tšehhimaal homme, finaalid peetakse pühapäeval.
Kaks aastat tagasi maailmameistriks kroonitud kaheksapaadi koosseisus stardib neljapäeval algaval U23 MMil vaid kaks meest: Rauno Talisoo (vasakult kaheksas) ja Alo Kuslap (vasakult neljas). U23 MM algab Tšehhimaal homme, finaalid peetakse pühapäeval. Foto: Eesti Sõudeliit

Täna algavad Saksamaal Brandenburgis alla 23-aastaste maailmameistrivõistlused. Eesti koondis on esindatud viie paatkonna ja viieteistkümne sportlasega.

Mullu kuldmedali võitnud kaheksapaat on koondise suurimaks edulootuseks, kirjutab Eesti Sõudeliit.

Kaheksapaate on stardis kaksteist. Eesti meeskonnas sõuavad Andrus Sabiin, Alvar Räägel, Elar Jaakson, Artur Maier, Martin Absalon, Sten Villmann, Alo Kuslap, Rauno Talisoo ning roolimees on Indrek Järvoja. Eelmise aasta kuldsest koosseisust jäi vanusega välja Jaan Laos ning roolimees Nikita Lunin pole enam sobivas kaalus.

Martin Neerot ja Ronald Väli tänasel treeningul

Meeste ühepaadil teeb kaasa kunagine kergekaalusõudja, nüüd juba aboluutkaaluski ilusat sõitu näidanud Valeri Prosvirnin. Temal on konkurente koguni 28.

Naiste paarisaeru kahepaati on istutatud uus tandem. Kui tavaliselt sõudis Jevgenia Rõndina koos Kaisa Pajusaluga, siis nüüd võistleb ta koos Helen Tinkusega. Neil on vastaseid 14. Pajusalu aga võtab konkurentidega (14) mõõtu ühepaadil.

Martin Neerot ja Ronald Väli sõuavad paarisaeru kahepaadil, konkurentideks 18 maa paatkonnad.

Tiitlivõistlused Brandenburgis kestavad 20. juulini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles