Kais ja Arak jõudsid Pärnus teise ringi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Nõos peetavast rahvusvahelisest rannavolle siseturniirist võtavad osa ka Kaarel Kais (vasakul) ja Argo Arak. Pildil on nad suvisel volleturniiril Tartu Raekoja platsil.
Täna Nõos peetavast rahvusvahelisest rannavolle siseturniirist võtavad osa ka Kaarel Kais (vasakul) ja Argo Arak. Pildil on nad suvisel volleturniiril Tartu Raekoja platsil. Foto: Sille Annuk

Kaarel Kais ja Argo Arak alistasid Pärnu Challengeri kvalifikatsiooni avaringis Läti paari Klavs Zalkalns – Janis Rudzitis 2:1.

Avageim kuulus lõunanaabritele 21:18. Teises geimis asusid Kais – Arak juhtima 5:0, 9:3 ja võitsid selle 21:18, vahendab Eesti Võrkpalli Liit. Otsustavas vaatuses kulges punkt-punkti heitlus seisuni 10:10, kui peamiselt Araku blokid meie meestele 15:12 võidu tõid.

Kvalifikatsiooni teises ringis lähevad Kais – Arak täna kell 15.50 vastamisi kahe Eesti paari Karl Jaani – Martin Ruul duelli parimaga. See tähendab, et kolmandas ringis on esindatud kindlasti üks võõrustajate duo, kes hakkab võitlema pääsu eest põhiturniirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles