Kangur on Euroliiga täpseima käega kaugviskaja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (palliga) murdmas korvi alla.
Kristjan Kangur (palliga) murdmas korvi alla. Foto: AFP / Scanpix
Korvpalli Euroliigas sai eile läbi põhiturniir. TOP 16 sekka jõudnud meeskonnad loositakse uuesti gruppidesse 18. jaanuaril Barcelonas.

Alagrupiturniiri järel on Prantsusmaa klubi Villeurbanne’i Asveli rivistusse kuuluv Kristjan Kangur Euroliiga täpseima käega kaugviskaja.

Kangur saatis kokku teele 12 kolmepunktiviset, millest ta tabas kaheksa, seega oli eestlase tabavusprotsent 66,67. Täpselt samad numbrid sai kirja ka Siena Montepaschi itaallasest keskmängija Tomas Ress. Selles arvestuses haaras kolmanda koha Efes Pilseni ameeriklasest ääremängija Preston Shumpert 61,54 protsendiga.

Alagrupiturniiri resultatiivseim mängija oli keskmiselt 17,6 punktiga Pireuse Olympiacose leedulasest ääremängija Linas Kleiza. Parim lauavõitleja oli keskmiselt 10,67 palliga Kaunase Žalgirise ameeriklasest ääremängija Travis Watson.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles