Eesti sai ülitähtsaks mänguks Hollandiga jõudu säästa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallikoondis
Eesti käsipallikoondis Foto: Meelis Heli

Eesti käsipalli rahvusmeeskond pani 2010. aasta MM-valikturniiri avakohtumises Belgia vastu oma paremuse maksma esimesel poolajal ning sai seega jõuvarusid säästa.

Eesti võitis 30:20 ja selgitab homme Hollandiga selle õnneliku, kes pääseb valiksarja

play-off

’i.

«Olime hästi valmistunud. Saime peamiselt tänu väravavahi Marius Aleksejevi tõrjetele kiire algedu (14:2),» lausus peatreener Kalmer Musting. «Mäng sarnanes kontrollkohtumisele Soomega.»

Kindel seis lubas Mustingul kümme minutit enne lõpuvilet Eesti resultatiivsematena seitse väravat visanud Mait Patraili ja Dener Jaanimaa puhkama kutsuda. «Mingi jälje see mäng kindlasti jättis,» märkis juhendaja.

Musting saatis algrivistuses väljakule Raido Peedomaa, Mait Patraili, Valdar Noodla, Marius Lepa, Dener Jaanimaa, Kaupo Liiva ja väravavahi Marius Aleksejevi.

Platsile pääsesid kõik 14 pallurit. Eesti koosseisust jäid täna välja Mario Karuse ja Siivo Sokk. Võimalik, et homme antakse nad mänguks üles.

Eesti väravaviskajad: Patrail, Jaanimaa 7, Liiva, Johannson 3, Mägi, Muuga, Peedomaa 2, Noodla, Kauge, M. Lepp, Pinnonen 1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles