Kružajev Türki, Prantsuse klubi kutsub Sirelpuud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Kružajevist saab esimene Türgi liigas mängiv Eesti võrkpallur.
Pavel Kružajevist saab esimene Türgi liigas mängiv Eesti võrkpallur. Foto: Margus Ansu

Pikalt töö otsimisega tegelenud ja enda sõnul mitmetest pakkumistest loobunud võrkpallur Pavel Kružajev allkirjastas lepingu Türgi klubiga Dört Eylüli Belediye, kelle juurde Narvast pärit diagonaalründaja eile ka läks.




Dört Eylüli Belediye juhib riigi meistrivõistluste esiliiga B-gruppi täisedu kaheksa võiduga. Meeskonna eesmärk on tõusta meistrisarja.



Eesti koondise libero Sten Esna koduklubi Narbonne’i Volley soovib hooaja lõpuni palgata Janis Sirelpuud, kuid Pärnu VK temporündaja põlvevigastus võib soodsale võimalusele kriipsu peale tõmmata.



Traumast taastuv Sirelpuu pole ligi kuu aega pallitreeningutel osalenud ja on viimasel ajal enda vormis hoidmiseks rattaga pukki sõitnud.



«Narbonne’i klubi president helistas mulle teisipäeval. Ütlesin talle, et hakkan järgmisel nädalal uuesti pallitrenni tegema ega oma seetõttu vormist täpset ülevaadet. Otse Tour de France’i pealt Prantsusmaale võrkpalli mängima minna on raske. Ta lubas uuesti ühendust võtta,» lausus Sirelpuu.



Narbonne oli karjääri vältel kaks hooaega Belgias leiba teeninud 32-aastasest ja 197 cm pikkusest eestlasest huvitatud ka suvel, kuid siis eelistati noort prantslast, kes pole oma tööga soovitud moel hakkama saanud.



Praegu viibib Prantsuse liigas viimasel kohal asuvas Narbonne’is testimisel kogenud serblane, kelle tase aga soovida jätab. Sirelpuu soovitas enda asemel palgata ukrainlasest meeskonnakaaslase Dmitro Pašitskii, kuid Pärnu pole nõus andekat tulevikulootust loovutama.



«Pašitskii läheb välisklubisse, kuid järgmisel hooajal,» teatas Pärnu president Villu Voogel. «Lepingus kirjas olevad tähtajad klubi vahetada on kukkunud. Eestile on kasulikum, kui Sirelpuu end siin korralikult terveks ravib ja kevadel koondist aidata saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles