Kokk tundis korraliku sõidu üle heameelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Kokk
Kaspar Kokk Foto: Toomas Huik.

Otepää MK-etapi 15 km klassikasõidus 17. koha saanud Kaspar Kokk tundis hea sõidu üle heameelt ja tõdes, et viimasel kahel hooajal pole võistlused talle just palju põhjust rõõmustamiseks andnud.

«Segasin selle sõiduga olümpiakoondises ka vett. Olümpiale pääsemine ja seal hästi esinemine on ikkagi iga sportlase põhieesmärk,» avaldas Kokk vahetult pärast sõitu.

«Sellised sõidud lisavad positiivset indu - ainult ebaõnnestumiste pealt on väga raske moraali kõrgel hoida. Kindlasti andis ka kodupubliku ees sõitmine lisamotivatsiooni.»

Koka hinnangul oli Otepää MK-etapil konkurents küll hõredam kui tavaliselt, kuid sportlasi selles süüdistada ei saa. «Ega need, kes võistlevad ei saa sinna ju midagi parata, et osad jätavad tulemata. See on iga sportlase enda valik. Need, kes võistlesid selles küll süüdi pole,» tõdes Kokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles