Kais – Arak jäid napilt põhiturniirilt välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna Nõos peetavast rahvusvahelisest rannavolle siseturniirist võtavad osa ka Kaarel Kais (vasakul) ja Argo Arak. Pildil on nad suvisel volleturniiril Tartu Raekoja platsil.
Täna Nõos peetavast rahvusvahelisest rannavolle siseturniirist võtavad osa ka Kaarel Kais (vasakul) ja Argo Arak. Pildil on nad suvisel volleturniiril Tartu Raekoja platsil. Foto: Sille Annuk

Kaarel Kais ja Argo Arak kaotasid Pärnu Challengeri kvalifikatsiooni kolmandas ringis Valgevene paarile Aliaksandr Kavalenka – Andrei Žarikau ning peavad põhiturniirist suu puhtaks pühkima.

Teises geimis rabelesid Kais – Arak välja 3:6 kaotusseisust, asusid juhtima 12:10 ja 16:13 ning võitsid selle 21:18, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.

Otsustavas vaatuses jagus võrdset heitlust seisuni 4:4, siis jäid meie mehed hätta rünnakul ning füüsiliselt võimsamad valgevenelased pääsesid ette 7:4 ja 11:6.

Kais – Arak jõudsid küll järele 9:11, kuid enamaks neil jõudu ei jagunud – geim 15:11 kahe nädala tagusel Brno Challengeril 17. koha saanud Kavalenka – Žarikaule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles