Rand ja Mallory püstitasid EMil isikliku rekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Rand ja Caitlin Mallory esitamas kohustuslikku tantsu.
Kristjan Rand ja Caitlin Mallory esitamas kohustuslikku tantsu. Foto: Liis Treimann

Kristjan Rand ja Caitlin Mallory kogusid Tallinnas Saku suurhallis peetaval iluuisutamise EMil jäätantsu kohustusliku kava eest 29,16 punkti ja püstitasid sellega korraliku isikliku rekordi.

 Paari varasem rekord oli 26,89 punkti. Kohustusliku tantsu järel on Rand ja Mallory 15. kohal. Helsingi EMil olid nad kohustusliku kava järel alles 19. positsioonil.

 «Publiku vastuvõtt oli väga soe ja ülimalt põnev oli võistelda. Usun, et kava õnnestus samuti hästi. Olen meie tulemusega väga rahul. See oli hea algus võistlustele ja ootan juba vabatantsu, mis on meie tugevaim külg,» sõnas Mallory ETV-le antud intervjuus.

«See punktisumma on meie senine parim ja uut rekordit on alati hea saada. Loomulikult tuleb sellega rahul olla,» lisas Rand. «EM on meie karjääri tähtsaim võistlus praegu – oleme selle nimel ka kõvasti trenni teinud.»

 Rand ja Mallory avaldasid enne võistlust, et eesmärgiks on parandada mullu Helsingi EMil saadud 14. kohta. Mallory hinnangul pole võimatu ka esikümnesse pääsemine.

Järjestus pärast kohustuslikku kava:

1. Oksana Domnina - Maksim Šabalin (Venemaa) 42,78 punkti

2. Jana Hohlova - Sergei Novitski (Venemaa) 37,87

3. Federica Faiella - Massimo Scali (Itaalia) 37,47 

4. Sinead Kerr - John Kerr (Inglismaa) 36,76

5. Nathalie Pechalat - Fabian Bourzat (Prantsusmaa) 36,36

6. Anna Cappellini - Luca Lanotte (Itaalia) 35,93

15. Caitlin Mallory-Kristjan Rand 29,16

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles