Sergejeva ja Glebov alustasid EMi hooaja tippmargiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Sergejeva ja Ilja Glebov
Maria Sergejeva ja Ilja Glebov Foto: Liis Treimann

Iluuisutamise EMil Tallinnas alustasid Eesti paarissõitjad Maria Sergejeva ja Ilja Glebov lühikavas oma hooaja parima tulemuse 47,60 punktiga. Kokkuvõttes asuvad nad 12. kohal.

Eesti uisutajad jäid oma esitusega rahule. «Tegime väikseid vigu, aga üldiselt sõitsime puhtalt. Summa on meie jaoks keskmine, suudame ka paremini,» hindas Glebov. «Publik aitas meid väga!»

Kui Sergejeva ja Glebov esinemise lõpetasid, ei tahtnud aplaus kuidagi lõppeda ning jääle visati lilli ja pehmeid kaisuloomakesi. Noored uisutajad korjasid need üles ning viisid Eesti paarile.

Kodupubliku ees võistlemine pole sugugi lihtne. «Enne võistlust arvasin, et olen närvis, aga kui jääle läksin, olin juba rahulik,» tunnistas Glebov. Sergejeva viitas aga külmale närvile. «Olin täiesti rahulik, võistleme ju kodus,» lisas ta.

Paarissõidu medalivõitjad selguvad kolmapäeva hilisõhtul, kui sõidetakse vabakava.

«Homme on meil väga keeruline kava, püüame teha kõik mis suudame,» rääkis Glebov. «Täiesti puhtalt sõita on väga raske, kuid proovime anda endast parima. Kui teemegi vea, tuleb see kohe unustada ja edasi sõita.»

Lühikava järel juhivad Saksmaad esindavad Aljona Savtšenko ja Robin Szolkowy 74,12 punktiga. Summa jääb napilt alla nende tänavuse hooaja parimale tulemusele.

Teisel kohal on Venemaa paar Yuko Kavaguti ja Aleksandr Smirnov 73,92 punktiga. Kolmandal kohal paikneb teine Venemaa paar Maria Muhhortova - Maksim Trankov 73,54 punktiga. 

Tulemused

1. Aljona Savtšenko-Robin Szolkowy (Saksamaa) 74,12

2. Yuko Kavaguti-Aleksandr Smirnov (Venemaa) 73,92

3. Maria Muhhotova - Maksim Trankov (Venemaa) 73,54

4. Tatjana Volosožar-Stansilav Morozov (Ukraina) 67,60

5. Veera Bazarova-Juri Larjonov (Venemaa) 55,84

6. Nicole Della Monica-Yannick Kocon (Itaalia) 52,64

...

12. Maria Sergejeva-Ilja Glebov (Eesti) 47,60

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles