Reed mängib oma vana koduklubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travis Reed
Travis Reed Foto: Toomas Huik

Tallinna Kalevi korvpallimeeskonna keskmängijal Travis Reedil avaneb täna õhtul taas võimalus oma vana koduklubi vastu mängida, kui Kalevi Spordihallis kohtuvad omavahel «väike» ja «suur» Kalev.

Tallinna Kalev ja Travis Reed on käesoleval hooajal korra juba BC Kalev/Cramot võõrustanud. Nimelt hävitas teisel detsembril peetud kohtumises BC Kalev/Cramo Reedi tänase koduklubi koguni 36 punktiga 104:68, kirjutab basket.ee.

Meeskondade tasemevahet viimane omavaheline mäng, vaevalt, et siiski näitab. Seda enam, et jaanuari alguses alistas «väike» Kalev KK Pärnu 98:74. Samas, kui BC Kalev/Cramo võitis möödunud laupäeval suvepealinna klubi vaid kahe punktiga 91:89.

Aastatel 2006 – 2008 Kalev/Cramot esindanud Reed on olnud tänavusel hooajal Tallinna Kalevi vaieldamatu liider, kogudes meeskonna resultatiivseimana ja kogu liiga kolmandana keskmiselt 18,1 punkti ning 10,4 lauapalli mängus.

BC Kalev/Cramo tugitala on 24-aastane Charron Fisher, kes on keskmiselt 23,8 punktiga mängus tõusnud meistriliiga resultatiivseimaks mängumeheks. Lisaks korralikule korvivaistule on ameeriklane hea ka lauavõitluses, olles 9,1 lauapalliga Kalev/Cramo parim ning kogu liiga viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles