Kais - Pähn avaringis ei vääratanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais
Kristjan Kais Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kristjan Kais ja Ragnar Pähn alistasid Pärnu Challengeri põhiturniiri avaringis Läti paari Austris Stals - Janis Grinbergs 2:0 (19, 16).

Kais - Pähn tegid mõlema geimi keskel turvalise vahe sisse, mida ka lõpuni hoiti.«Meie mäng polnud puhaste paberitega, kuid vastane kartis rohkem,» lausus Kais. «Stals esitas väga kehva partii, meie pidime lihtsalt omad asjad ära tegema.»

Pähn tunnistas, et esmakordselt koos Kaisiga kodupubliku ees mängides puges hinge väike värin. «Olin krampis, kuid õnneks mitte nii palju kui Stals,» märkis Pähn. «Kristjaniga on turvaline mängida - kui pall blokist mööda lüüakse, siis see naljalt maha ei kuku. Parandamist vajab minu tõste täpsus ja tegutsemine blokis. Tugev tuul meile ei sobi, sest see teeb tõstmise veelgi raskemaks.»

Täna kell 15.50 lähevad Kais - Pähn teises ringis vastamisi Valgevene paariga Aliaksandr Kavalenka - Andrei Žarikau, kes said avaringis kergelt jagu teisest Eesti duost Mait Murs - Elia Lulla 2:0 (12, 11), vahendab EVF.

«Meie edu sõltub rohkem meist endist,» kinnitas Kais. «Kui mängime nii, kuis oskame, võime kõiki võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles