Mallory ja Rand püstitasid EMil taas rekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caitlin Mallory ja Kristjan Rand Mulgi polkat esitamas.
Caitlin Mallory ja Kristjan Rand Mulgi polkat esitamas. Foto: Reuters / Scanpix

Caitlin Mallory ja Kristjan Rand kogusid iluuisutamise EMil originaaltantsus 47,33 punkti, mis on nende isiklik rekord.

Senine parim tulemus 45,70 pärinses mulluselt EMilt. 

Mallory ja Rand tantsisid jääl Mulgi polkat ning nende esitus leidis publiku hulgas sooja vastuvõtu. 

«See pani muidugi natuke rohkem närveerima, et kodupubliku ees Mulgi polkat tantsisime, sest kõik ootasid seda,» tunnistas Rand. «Aga rahvas hakkas kohe esimesest sammust kaasa plaksutama ja andis meile jõudu juurde.»

Kuigi üldiselt jäi Eesti paar oma esitusega rahule, valmistas pisut peavalu tantsu esimene tõste. «Kõik tuli väga hästi välja, ainult et esimene tõste hinnati esimese taseme tõsteks, muidu on see sel hooajal kogu aeg neljanda taseme punktid saanud,» selgitas Rand. «Sellega kaotasime kuni kuus punkti ehk üsna palju. Ei teagi täpselt, mis seal valesti läks, peame pärast videolt vaatama.»

Kahe tantsu järel on Eesti paaril koos 76,49 punkti. Homme õhtul pääsevad vabatantsu esitama 16 paremat ning juba praegu on selge, et nende hulka mahuvad ka Mallory ja Rand. 

Kaks päeva tagasi esitatud kohustuslikus kavas sai Eesti paar 29,16 punktiga 15. koha. Seegi punktisumma oli nende senise karjääri parim.

Järjestus:

1. Oksana Domnina - Maksim Šabalinil (Venemaa) 104,27

2. Federica Faiella - Massima Scalil (Itaalia) 99,15

3. Jana Hohlova - Sergei Novitski (Venemaa) 96,46

...15. Caitlin Mallory-Kristjan Rand 76,49 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles