Hõbemedaliomanik Lambiel: Vancouverisse lähen kulla järele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephane Lambiel
Stephane Lambiel Foto: AP / Scanpix

Iluuisutamise EMil meeste üksiksõidus venelase Jevgeni Pljuštšenko järel teise koha saanud šveitslane Stephane Lambiel tahab Vancouveri olümpialt kuldmedaliga lahkuda.


«Olin väga heas vormis. Arvan, et konkurents ja tase on väga kõrge. Tunneme suurt pinget, aga olen oma esitusega rahul. See on esimene samm ja järgmine eesmärk on olümpia,» sõnas šveitslane Stephane Lambiel ETVle antud intervjuus.

«Alati võiks hullem ja parem olla, aga tänase üle olen õnnelik! Arvan, et nüüd on kõige tähtsam tööd edasi teha. Loomulikult oleksin tahtnud siin kulda võita, aga nüüd pean seda Vancouverist ootama!» lisas šveitslane enesekindlalt.

Kolmanda koha saanud prantslane Brian Joubert võitles ETVle antud intervjuu ajal pisaratega. «Olen pettunud, sest ma ei esinenud hästi. Ma pean selle kava kallal töötama, see võistlus oli alles omamoodi treening. Ma polnud veel selleks kavaks valmis,» selgitas Joubert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles