Olle Kärner sai MMil 8. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olle Kärner
Olle Kärner Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Täna hommikul peeti Olomoucis orienteerumise MMil tavaraja finaalid, kus Olle Kärner saavutas kaheksanda koha ja Merike Vanjuk oli 29.

 

Võistlus toimus tüüpilisel Kesk-Euroopa üldiselt hea läbitavusega suurte nõlvadega maastikul, kus rajameister siiski võistlejatest viimast välja ei võtnud – tõusuprotsent oli 3.5% piires.

 

Kärner oli esimeses raadipunktis 10. kohal, siis tõusis ta pikaks ajaks 7. kohale,

 

Pikka aega pidasid liidrikoha pärast tulise duelli norralane Anders Nordberg ja prantslane Francois Gonon. Norralane püüdis esimesel kolmandikul Kärneri kahe minutiga kinni, viimasel kolmandikul läks suurepärases vormis olev Nordberg eest. Kärner sai küll poolel rajal pikal etapil Nordbergil pisut eest ära, järgenud liblikal tulnud kaks kümnesekundilist eksimust lasid aga norralase eest. 

 

Raja lõpuosa jooksis võimsamalt hoopis kõikidel distantsidel esinev väsimatu shveitslane Daniel Hubmann, kes edestas lõpuks Nordbergi ja Gononi.

 

Olle Kärner oli kaheksas, kuuendast ehk viimasest auhinnakohast jäi puudu neli sekundit. Kärner ütles pärast jooksu, et neli minutit parema Hubmanni vastu ei oleks ta täna suutnud, maksimum oleks olnud kaks minutit parem aeg ja neljas koht.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles