Ain-Alar Juhanson võitis Kõrvemaa triatloni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Alar Juhanson
Ain-Alar Juhanson Foto: Raigo Pajula
Täna Aegviidu lähedal Soodla veehoidla ja Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse ümbruses suurepärastes tingimustes toimunud meeleolukal spordiüritusel lõi kaasa ligi 300 tervisespordisõpra, mis teeb Sportland Kõrvemaa Triatlonist suurima osavõtjaskonnaga triatlonivõistluse Eestis.

Triatloni 350 meetri pikkusel ujumistrassil, 22 kilomeetrisel maastikurattarajal ja 4 km pikkusel jooksudistantsil kulgenud võistluse võitis Eesti tipptriatleet Ain-Alar Juhanson tiimist Q-thriatletes ajaga (1:04.21,8) edestades napilt Urmas Utarit (1:04.38,4) Tabasalu Triatloniklubist.

Kolmanda koha võitis Priit Ailt Hawaii Expressi teamist ajaga 1:05.16,0.

Naisi oli stardis 62, mis on triatlonivõistluse kohta harvanähtavalt palju. Võitjaks tuli Helen Scmidt Ida-Virumaalt (võiduaeg: 1:16.21,6), teise koha pälvis Alma Sarapuu Tabasalu Triatloniklubist ning kolmanda koha võitja oli rohkem suusatajana tuntud Jaanika Kalev.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles