USF1 palkas esimese piloodina argentiinlase

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Maria Lopez
Jose Maria Lopez Foto: Reuters/SCANPIX.

Tänavusel hooajal F1 maailmameistrivõistlustel debüteeriv USA vormel-1 tiim palkas esimese piloodina argentiinlase Jose Maria Lopezi. 26-aastane piloot oli USF1 tiimi vaateväljas olnud juba mõnda aega kirjutab sport.err.

«Oleme Lopezi arengut jälginud juba mõnda aega, alates 2003. aastast mil ta domineeris Renault V6 sarjas,» kommenteeris USA vormelitiimi juht Peter Windsor. «Oleme ta palkamisega rahul ja väga põnevil kuna toome Ameerika tiimi taas F1 sarja.»

Lopez ise märkis, et USF1 tiimil seisab sarjas uue tiimina ees palju väljakutseid. «Peamine eesmärk on meil aga muutuda iga sõiduga aina paremaks.»

Jose Maria Lopez on Renault tiimi endine testisõitja, kel seljataga enam kui 6000 testikilomeetrit F1 autoga. Lopezi liitudes saab Argentina endale kuninglikus sarjas üle üheksa aasta taas esindatuse. Viimase argentiinlasena startis sarjas 2001. aastal toonane Prosti meeskonna piloot Gaston Mazzacane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles