Zelinskist sai Saue JK treener

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski
Indrek Zelinski Foto: Peeter Langovits

Eesti Jalgpalli Liidu ja Saue Jalgpalliklubi koostöös alustas endine Eesti koondise ründaja Indrek Zelinski tööd Saue JK juures erinevate noortegruppidega ning lisaks konsulteerib ta ka esindusmeeskonda.

Teist nädalat uutesse ülesannetesse sisse elav Zelinski tutvub praegu Saue noorte treeningutega, kohendades koostöös klubi treeneritega vajaduse korral treeningplaane. Peagi hakkab 102-kordne internatsionaal nõu andma ka Saue JK täiskasvanute esindusele.

«Kuna mul treeneritöö kogemus puudub, on Saue JK poolt väga tänuväärne, et nad mind enda juurde lubasid ja laste treenimise algteadmisi tutvustavad,» lausus Zelinski. «Katsun klubile oma aastate jooksul kogunenud kogemustega kasulik olla ja anda nii palju positiivsust kui võimalik.»

EJL soovib suunata võimalikult palju ekskoondislasi treeneritööle erinevatesse klubidesse üle Eesti ning on käivitanud vastava programmi, jälgides klubide ja võistkondade olukorda üle riigi ja püüdes kaasa programmi erinevaid Eesti paikasid.

Lisaks töötab Zelinski alaliidu kommertsosakonna projektijuhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles