Ruiz: Haye on ise igav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Ruiz
John Ruiz Foto: AP / Scanpix

Profipoksi raskekaalu WBA versiooni maailmameister britt David Haye nimetas oma järgmist vastast John Ruizi igavaks poksijaks, Ruiz aga vastas sellele, öeldes, et Haye on ise igav.

Novembris Venemaa hiiglase Nikolai Valujevi alistanud ja maailmameistritiitli võitnud Haye poksib Ruiziga kohustuslikus tiitlimatšis 3. aprillil Manchesteris, vahendab Eurosport.

«Olles näinud tema viimast matši, võin öelda, et ta oli igav! Öelda, et mina olen igav, on sama hea kui pilduda kividega klaasist maja, kus ta ise elab,» teatas Ruiz. «Mitu lööki ta Valujevi vastu tegi? Ühes raundis võib-olla kümme? Kui mina poksin, siis ma teen raundis vähemalt 15 või 20 lööki, kuidas ma siis igav olen?»

37-aastane Ruiz tunnistas siiski, et matš Haye’ga ei saa lihtne olema. «Ta liigub palju ja on kiire, seetõttu pääseb ta tihti löökidelt eest ära,» arutles Ruiz. «Pean ta nurka suruma, et ta nii palju liikuda ei saaks.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles