Andres Raja püstitas kõrgushüppes isikliku rekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja.
Andres Raja. Foto: Liis Treimann

Kümnevõistleja Andres Raja püstitas Tartus kergejõustiku Kuldliiga teisel etapil kõrgushüppes isikliku rekordi.

Raja ületas kolmandal katsel 2.06 ning sai sellega kolmanda koha. Võitis lätlane Martins Karabesko 2.16ga, teine oli Mikk Pahapill, kes ületas 2.09. Pahapill oli lähedal ka 2.12 ületamisele, ent ajas selle kahel katsel napilt maha.

Mõlemad kümnevõistlejad tegid korraliku tulemuse ka 60 m tõkkejooksus. Raja jäi pisut alla oma isiklikule rekordile, joostest 7,96, mis andis talle neljanda koha. Pahapill jooksis 8,18 ja oli seitsmes. Võitis lätlane Stanislavs Olijars 7,73ga.

Naiste 60 m tõkkejooksus võidutses Grit Šadeiko 8,50ga. Meeste kuulitõukes teenis esikoha lätlane Maris Urtansi 20.43ga, teine oli 18.80 tõuganud Raigo Toompuu.

Naiste teivashüppes Lembi Vaher seekord Eesti rekordini (4.10) ei küündinud – Vaher võttis algkõrguseks 3.86 ning ületas selle teisel katsel, 3.96 aga käis täna talle juba üle jõu. Sellest hoolimata sai Vaher esikoha.

Naiste kaugushüppe võitis venelanna Tatjana Vojkina, kes viimasel katsel hüppas 6.37. Sentimeeter nõrgema tulemuse said kirja lätlanna Lauma Griva ja eestlanna Sirkka-Liisa Kivine.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles