Kuni 21-aastaste vutikoondis kohtub Soomega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri.
Eino Puri. Foto: Arvet Mägi

Eesti kuni 21-aastaste jalgpallikoondis kohtub kolmapäeval, 3. veebruaril kell 14.00 võõrsil treeningmängus Soome eakaaslastega, et lihvida koostööd enne märtsikuist EM-valikmängu Gruusia vastu.

U-21 koondise peatreener Frank Bernhardt peab vastasseisu Gruusiaga selle aasta tähtsaimaks.

«Usun, et Gruusia vastu saavutatav tulemus määrab suuresti meie tänavuse hooaja suuna,» lausus Bernhardt. «Enne seda on vaja saada tugevaid mänge, sest Gruusias hooaeg käib, kuna meie alles valmistume selleks.»

Noortekoondise järgmine ja ühtlasi viimane kontrollkohtumine enne 3. märtsil toimuvat valikmängu on 17. veebruaril võõrsil Leedu vastu. Seal kavatseb Bernhardt kasutada oma parimat koosseisu.

EM-valiksarja 2. alagrupis on Eesti kuue kohtumise järel 9 punktiga kolmas. Liider on Šveits 16 punktiga (7 kohtumisest), kellele järgnevad Türgi 10 (6), Eesti 9 (6), Gruusia 5 (5), Armeenia 4 (6) ja Iirimaa 4 (6) silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles