Robinho soovib Santosesse jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robinho
Robinho Foto: Reuters / Scanpix

Pärast pikaajalist Barcelonaga seostamist otsustas Manchester City ründaja Robinho siiski Santosega liituda. Brasiillast enam Euroopa jalgpall ei köida ning kodumaale plaanib mees jääda pikemaks ajaks.

Endist Real Madridi ja Manchester City ründajat esitleti ajakirjandusele esmaspäeval. Robinho andis aimu ka oma armastusest kodumaa jalgpalli vastu.

«Minu eesmärk on jääda Santose ridadesse pikaks ajaks. Ma oleksin väga rõõmus, kui president otsustaks mu lepingut pikendada nelja aastani. Ajutine klubivahetus oleks suurepärane,» avaldas Robinho oma esitlusel.


Robinho praeguseks peaeesmärgiks on olla Brasiilia MM-ile sõitva meeskonna liige ning oma sõnul on tal Lõuna-Aafrika Vabariigis parim võimalus enda tõestamiseks.
«Meil on väga palju häid mängijaid ning mulle teeb muret mu koht MM-koondises. Ühesõnaga, olen selle ülemineku üle väga õnnelik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles