Pärnu liider murdis varbaluu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap.
Rannar Raap.

Eesti korvpallimeistrivõistlustel häid esitusi näidanud Pärnu resultatiivseim mängumees Rannar Raap on sunnitud vigastuspausil, sest murdis noormeeste A-klassi mängus varbaluu.

17-aastase Raabi sõnul tundis ta kümmekond päeva tagasi toimunud noormeeste A-klassi meistrivõistluste mängu KK Pärnu ja Parksepa SK/Võru lõpuhetkedel jalas valu, kuid jätkas mängimist.

Oma nooruse tõttu nii meeste kui ka noortesarjas osaleda võiv Raap viskas antud kohtumises 11 punkti ning Pärnu alistas tasavägises kohtumises 84:77 Parksepa.

Kuid sellega tagamängija seiklused ei lõppenud. «Õhtul läksin haiglasse, kus tuvastati varbaluumurd ning jalg pandi kipsi,» täpsustas 17-aastane mängumees.

Pärnu tagamängija sõnul on tänaseks siiski kips eemaldatud ning hiljemalt paari nädala pärast võib teda taas palliplatsil näha.

Eesti noortekoondise ja KK Pärnu tagamängija on tänavustel Eesti korvpallimeistrivõistlustel toonud keskmiselt 14,4 punkti, 4,1 lauapalli, 2,4 resultatiivset söötu ja 2,3 vaheltlõiget.

Punktide arvestuses on Raap Pärnu parim ja kogu meistriliiga paremuselt kolmas Eesti rahvusest mängumees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles