Busch on valmis Kanepiga esialgu ka palgata töötama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Busch
Rene Busch Foto: Liis Treimann
Kohe, kui tuli uudis, et Eesti esitennisist Kaia Kanepi jäi taas treenerita, hakkas ringlema arvamus, et järgmisena asub piigat juhendama Eesti tennisenaiskonna kapten Rene Busch.

Busch on algusest peale kinnitanud, et temal poleks seesuguse stsenaariumi vastu midagi, ning mida päev edasi, seda enam on mees valmis treeneritoolil kohta sisse võtma. «Kõik on korraldamise ja pakkumise küsimus,» arvas Busch.

Ega Eestis polekski Kanepil peale Buschi suurt kedagi valida. Naiste tennisega on sina peal veel Kanepi endised juhendajad Tiit Kivistik ja Andrei Luzgin, pärast neid ja Buschi tuleb aga tükk tühja maad. «See on ka põhjus, miks ma ennast välja pakkusin,» tõdes Busch. «Juhul kui tal on tarvidust, siis olen valmis. Tean juba, mida tegema hakkaks – kui oled treener, siis ikka ju oletad, mida sa teeksid, kui juhendaksid profimängijat.»

Kuulnud, et Kanepi arutles, et võib-olla peaks treener esialgu palka saamata töötama, ei kohkunud Busch ära. «Selline variant on täiesti mõeldav,» kinnitas ta koostöövalmidust.

Esialgu ühtegi kokkulepet veel sõlmitud pole ning seetõttu ei soovinud Kanepi sel teemal ka spekuleerida. «Miski pole kindel,» selgitas ta.

Juhul kui asi läheks siiski nii kaugele, et nad panevad pastakad paberile, kas Buschi ei hirmuta, et Kanepi viimasel ajal nii tihti on treenereid vahetanud? «Ei,» teatas ta resoluutselt. «Usun iseendasse ja usun Kaiasse. Ma ei mõtlekski sellele.

Mõtleksin ainult oma tegevusele. Muidugi, alati tuleb ka asjade selliseks käiguks valmis olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles