Steinbergi arstide vahet jooksmine vihastab Kaibaldit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Steinberg
Sander Steinberg Foto: Mihkel Maripuu

«Vihale ajab, kui mõne mehe nädala eesmärk on arstide vahet jooksmine, mitte trenni tegemine,» kurjustas homme Schenkeri Liigas Tallinna Selveriga kohtuva TTÜ peatreener Aigor Kaibald.

Jutt käib tabelis Selveri järel kolmandat kohta hoidva TTÜ diagonaalründajast Sander Steinbergist, kes kurdab põlvevalu.

«Judoka Indrek Pertelson on öelnud: «Loom sureb, aga loom ei virise.» Kui vennad arstide tõendeid otsivad, siis ei saagi arengut toimuda,» lausus Kaibald.

Eelmisel nädalal kolm kangitrenni teinud ja Tartus sealsele Pere Leivale 0:3 kaotanud TTÜ piirdus sel nädalal ühe korraga. Kaibald ei usu, et eksamisessioon tema hoolealustele kurnavalt on mõjunud.

«Poisikese paneb ehk põdema, kuid mehele ei tohiks midagi teha,» ütles Kaibald.

Probleeme jagub ka Selveri juhendajal Avo Keelel. Põlveoperatsioonist taastub Läti nurgaründaja Artjoms Andilevko, kurgupõletiku tõttu jääb mängust eemale temporündaja Timo Tammemaa.

«Oleme sel aastal saanud korralikult harjutada. Meeskond peaks näitama uut kvaliteeti,» uskus Keel.

Mäng algab Audentese spordihoones kell 18. Meeskondade esimese omavahelise mängu võitis 0:2 kaotusseisust TTÜ. Kui tudengimeeskond peaks 3:0 või 3:1 võitma, möödub ta tabelis Selverist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles