Eddie Jordan: Schumacher on adrenaliinisõltlane

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: AP / Scanpix
Endine vormelimeeskonna

omanik Eddie Jordan usub, et adrenaliinisõltlase Michael Schumacheri naasmine lisab noortesse pilootidesse motivatsiooni olla veelgi tugevam.

«Michael on adrenaliinisõltlane,» ütles Jordan BBC-le antud usutluses. «Mõni suudab spordist rahulikult loobuda, kui Michael mitte. On selge, et ta ei teinud come-back’i raha pärast, vaid soovist tõestada, et ta on maailma parim.»

Jordani sõnul lisab vanameistri naasmine noortesse pilootidesse nagu Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel indu veelgi paremini tegutseda.

«Michaeli naasmine lisab neile ainult motivatsiooni. Lewis on supertalent, kuid ta pole kunagi võistelnud Schumacheri endaga,» sõnas Jordan, kes paneks raha tuleval hooajal just Hamiltoni peale. «McLaren alustas eelmist hooaega kohutavalt, kuid lõpus olid nad väga tugevad. Brawn GPga (praegune Mercedes GP) olid asjad vastupidised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles