Ardo Kaurit võitis Euroopa meistrivõistlustel sõidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motokross.
Motokross. Foto: Internet.

Poolas Czluchow krossirajal toimus MX2 klassi juunioride Euroopa meistrivõistluste kümnes etapp, kus eestlastest olid võistlemas Ardo Kaurit, Lauri Lehtla ja Andre Park.

Esimese sõidus võidutses Niks Apfelbaums. Kauriti start ebaõnnestus. Ka ülejäänud sõit kulges tõusude ja mõõnadega ning lõpujoone ületas noormees üheksandana. Park lõpetas 12ndana ja lisas enda kontole 9 punkti, vahendab ERR Sport.

Teine sõit läks Kauritil hästi. Juba stardist sai ta hästi minema ning sõitis esimesed ringid esikolmikus. Peagi suutis eestlane mööduda ka esimesest kahest ja haaras liidrikoha ning hoidis seda kindlalt lõpuni. Finišis oli Kauriti edumaa teisena lõpetanud hollandlase Davis Ivanovsi ees juba 20 sekundit. Parkil sõit ebaõnnestus ja punktidele ta ei jõudnud.

Meistrivõistluseid juhib kindlalt Kristjan Rätsep, kes vigastas täiskasvanute etapil kätt ning ei osalenud seekord. Temal on koos 362 punkti. Teisena oleval hispaanlasel Jose Antonio Ortuno Rubiol on 263 ja Den Hoornil 233 punkti. Kaurit on 227 punktiga viies, samuti vigastatud Priit Rätsep üheksas 185 ja Park kümnes 151 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles