Meresaar nimetati põhiturniiri parimaks mängijaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Meresaar
Argo Meresaar Foto: FIVB

Tallinna Selveri võrkpalliklubi diagonaalründaja Argo Meresaar oli põhiturniiri suurim punktitooja, kogudes 292 punkti ja olles parim ka efektiivsustabelis, lõpetades põhiturniiri +178 punktiga.

 

Eesti koondislane lõi Eesti-Läti ühisliiga põhiturniiril 26 ässa, jäädes selles arvestuses alla vaid Riia Lase mängijale Aleksander Kudrjasovsile.

Põhiturniiri kolmandana lõpetanud TTÜ tempomängija Siim Ennemuist oli parim blokeerija, kogudes 57 silma. Lase ja Läti koondise temporündaja Armands Celitans oli parim ründaja, kogudes 122 punkti, kusjuures tema rünnakuefektiivsus oli 44,8 protsenti. Meresaar oli antud kategoorias 30,6 protsendiga 16.

Põhiturniiri võitis Pärnu VK 38 punktiga, järgnesid Selver 35, TTÜ 29 ja Lase 27 silmaga. Muljetavaldav on Pärnu temporündaja Dmitro Pašitskii statistika, kes on kolmas mängija efektiivsustabelis (+125 punkti), kolmas blokeerija (54 blokki) ja teine rünnaku efektiivsuse arvestuses (44,1%).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles