Eesti tennisenaiskond kohtub ülitugeva Belgiaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Mihkel Maripuu
Nädalavahetusel tennise Fed Cupil ennast maailma 12 parema riigi sekka mänginud Eesti naiskond kohtub järgmisena ülitugeva Belgia naiskonnaga.

Tuntumateks Belgia tennisistideks on hiljuti tippsporti naasnud Kim Clijsters ja Justine Henin. Maailma edetabelis hoiab aga kõrgeimat positsiooni Yanina Wickmayer, kes asub 15. kohal.

«Eile veel ütlesin Anettile (Eesti naiskonna pesamuna Anett Schutting - toim) pärast treeningut, et lahe oleks mängida Belgiaga, kui seal teeksid kaasa ka Clijsters ja Henin,» avaldas Eesti naiskonna kapten Rene Busch Postimehele. «Igatahes ootan huviga Belgiasse sõitu. Isegi kui Henin ja Clijsters ei mängi, siis Yanina Wickmayer ja Kirsten Flipkens on ka väga tugevad mängijad, kerge ei saa see kindlasti olema.»

Busch ei soovinud kommenteerida, kas tema arvates oli loos hea või halb. «Kõik sõltub tegelikult Kaiast,» arvas Busch. «Kui tema on väga heas vormis, võib ta kõiki võita.»

Eesti ja Belgia vaheline matš toimub 24.-25. aprillil, paari võitja pääseb Maailmaliigas kaheksa parema hulka. Kui eelmistel kordadel mängis Eesti koduväljakul, siis sel korral tuleb mängida võõrsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles