1500 m lühiraja uisutamise eelvõistlusel püstitati OM-rekord

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jung-Su Lee (juhtimas) püstitas eelsõidus uue olümpiarekordi
Jung-Su Lee (juhtimas) püstitas eelsõidus uue olümpiarekordi Foto: AFP / Scanpix
Meeste uisutamise lühiraja 1500 meetri eelvõistlusel püstitas Lõuna-Korea sportlane Jung-Su Lee uue olümpiarekordi, kes parandas tippmarki ka poolfinaalis.

Esimene poolfinaal:  Finaali lähevad Jung-Su Lee ja ameeriklane Anton Ohno. Kusjuures 2.10,949 tähistab taas uut olümpiarekordit.

Teine poolfinaal: Finaali edenevad Lõuna-Korea mees Ho-Suk Lee ja hiinlane Wenhao Liang.

Kolmas poolfinaal: Finaali lähevad ameeriklane J.R. Celski ja lõuna-korealane Si-Bak Sung.

Eelsõidud:

Meeste uisutamise lühiraja 1500 meetri eelvõistlusel püstitas Lõuna-Korea sportlane Jung-Su Lee uue olümpiarekordi.

Lee läbis distantsi ajaga 2.12,380. Lee sõidust pääsesid veel poolfinaali USA mees J.R. Celski ja itaallane Nicola Rodigari.

Teistest sõitudest pääsesid poolfinaali Olivier Jean (kanada), Ho-Suk Lee (Lõuna-Korea), Xianwei Liu (Hiina), Wenhao Liang (Hiina), Charles Hamelin (Kanada), Sebastian Praus (Saksamaa), Juri Confortola (Itaalia), Sjinkie Knegt (Holland), Jack Whelbourne (Holland), Anton Ohno (USA), Pieter Gusel (Belgia), Peter Darazs (Ungari), Si-Bak Sung (Lõuna-Korea), Haralds Silovs (Läti) ja Anthony Douglas (Suurbritannia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles