Tuntud Eesti sporditegelased usuvad Šmigun-Vähi medalivõitu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: Ants Liigus
Postimees uuris enne tänast Vancouveri olümpiamängude naiste murdmaasuusatamise 10 km distantsi tuntud Eesti sporditegelastelt, millist kohta nad meie suurlootusele Kristina Šmigun-Vähile ennustavad ning kas neil on plaanis võistlust ka telekast jälgida.

Raio Piiroja (jalgpallur): «Õhtul olen kindlasti teleka ees ja snäkid on juba ostetud. Lootused on kõrged, usun medalit, kuid oleksin rahul ka kohaga viie seas. Täna lõuna ajal arutasime trennis juba asjad läbi. Eelkõige kardavad norralased eestlastest siiski Andrus Veerpalut, kes on neile varasemalt palju haiget teinud. Kui Veerpalu nime mainida, siis lähevad kõigil näod mossi, teda kardetakse kui tuld.»

Andres Sõber (korvpallitreener): «Kindlasti on plaanis õhtul võistlust vaadata. Olen sellise optimistliku meelega ning ma metsikult loodan ja soovin, et ta pronksmedali ära võtaks. Samas poleks ka üllatus, kui tuleks hõbemedal või koguni kuld.»

Kaisa Pajusalu (sõudja): «Olen praegu Hispaanias laagris, kuid üritan kindlasti vaadata. Olime Kristinaga samal ajal Itaalias laagris ning siis oli ta väga rõõmsameelne ning kõik sujus tal hästi. Arvan, et kuue hulka tuleb ta kindlasti ning ka medal on võimalik.»  

Priit Narusk (laskesuusataja): «Ise olen ka vana suusataja ning kindlasti on plaanis televiisori ette istuda. Loodan ikka medalit, kuid täpset kohta on raske ennustada. Medali üle oleks väga hea meel.»

Silja Suija (endine suusataja): «Kindlasti on õhtul plaanis sõitu jälgida, kuid kohta ei tahaks ennustada. Peaasi, et ta ise endaga rahule jääks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles