Väike vimka: sõbrad rääkisid Pljuštšenko silmarõõmule, et mees on gei

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Pljuštšenko abikaasa Jana Rudkovskajaga.
Jevgeni Pljuštšenko abikaasa Jana Rudkovskajaga. Foto: Reuters / Scanpix

Vancouveri olümpial iluuisutamise meeste üksiksõidus lühikava järel liidrikohal olev Venemaa uisutaja Jevgeni Pljuštšenko tunnistas kodumaa meediale, et on enne vabakava äärmiselt närvis, kuid leidis siiski aega ka oma armuelust rääkida.

Pljuštšenko abiellus mullu septembris Venemaa poptähe Dima Bilani produtsendi Jana Rudkovskajaga. Pljuštšenko avaldas, et tema jaoks oli tegemist armastusega esimesest silmapilgust, vahendab Komsomolskaja Pravda. «Juba esmakohtumisel mõistsin, et ta on minu teine pool,» rääkis Torino olümpiavõitja Pljuštšenko. «See oli armastus esimesest pilgust. Loomulikult võttis aega, enne kui me tegelikult kokku saime. Mõistsin väga kiiresti, et ma tahan selle inimesega oma elu jagada. Ta oli teistsugune, kuidagi tõsisem.»

Vancouverist oma teist olümpiakulda võita ihkav Pljuštšenko jutustas, et nende suhte algusaegadel oli palju humoorikaid momente. «Mu sõbrad kinnitasid pidevalt, et see tüdruk ei olevat minu jaoks. Janale aga rääkisid meie ühised tuttavad, et ma olevat homo,» meenutas Pljuštšenko naerdes. «Ta küsis minult otse selle kohta ja me vestlesime avameelselt. Lõpuks tegi see meile mõlemale nalja. Küsisin siis Janalt, kas sellise ninaga saab gei olla.»

Lisaks avaldas Pljuštšenko, et pärast olümpiat on neil Rudkovskajaga lapsetegu plaanis. «Ma ei hooli, kas sünnib poiss või tüdruk, kõige toredam oleksid hoopis kaksikud!»

Pljuštšenkol on eelmisest abielust tänavu nelja-aastaseks saav poeg.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles