Laupäevane sõit võib Rehemaale paarissprindi ukse avada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Raigo Pajula

Kui Anti Saarepuu Vancouveri olümpia klassikasprindi eelsõidus kukkus ja seetõttu 42. kohaga leppima pidi, siis mõtles ta ainult üht - «Loodetavasti pääsen paarissprinti, et seal end tõestada!»

Saarepuu teadis, et temast ei sõltu enam midagi. Ta teadis, et otsuse teevad sprindikoondise treener Bjørn Kristiansen ja peatreener Mati Alaver. Ja veel eile polnud sugugi kindel, et Saarepuule võimalus enese tõestamiseks üldse antakse.

«Peeter Kümmel sõidab paarissprindis kindlasti, teine mees pole veel otsustatud. Küsimus on, kas kaasa teeb Aivar Rehemaa või Anti Saarepuu,» selgitas Kristiansen.

Eelkõige oodatakse ära laupäevane meeste suusavahetusega sõit, kus tahetakse näha Rehemaa vormi. Olümpiamängude esimesel distantsil, 15 km vabatehnikasõidus polnud see kuigi muljetavaldav.

«Anti on sel hooajal suhteliselt keskmisel tasemel esinenud. Tahame näha, milline on Aivari vorm - tal on siinsel raskel rajal üsna head võimalused hästi esinemiseks. Ootame ära laupäevase sõidu ja siis langetame otsuse,» tõdes Kristiansen.

Rehemaa tõdes, et konkreetset ettepanekut pole talle tehtud. Ka ta ise tahab kõigepealt laupäevase sõidu ära oodata.

«Paarissprindis paneb valdav osa riike välja ühe sprinteri ja ühe distantsimehe. Meil on sisuliselt sama olukord. Paarissprindi koha pärast on kaalumisel Aivar Rehemaa või Anti Saarepuu osalemine. Eeldusel, et Aivar teeb laupäeval hea sõidu,» sõnas Alaver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles