Šmigun-Vähi: enesetunne oli kehv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi jättis suusavahetusega sõidu pooleli.
Kristina Šmigun-Vähi jättis suusavahetusega sõidu pooleli. Foto: Raigo Pajula

Tänase naiste suusavahetusega sõidu katkestanud Kristina Šmigun-Vähi tõdes, et tema enesetunne polnud hea ning ka suusk poleks lubanud kõrgete kohtade eest võidelda.

«Enesetunne oli kehv ja suusk polnud ka selline, et midagi ära teha.  Töötas küll, aga mitte piisavalt. Mõtlesin, et nii pikk distants on veel ees ja sellise seisundiga...Ma tundsin, et ma ei võitle medalite eest, 20. koht poleks mind rahuldanud,» sõnas Šmigun-Vähi pettunult ja lisas: «Olen kurb. Kehv päev.»

Šmigun-Vähi massööri Meelis Alberti sõnul suutis eestlanna esmaspäevasest võistlusest kenasti ära taastuda. Selles katkestamise põhjus ei peitunud.

«Kindlasti oli tal 10 km veel jalgades, aga lihas tundus siiski hea. Neljapäeval küsisin, kas kõik on korras ja ta vastas, et on,» avaldas Albert ja lisas: «Veel täna hommikul oli ka kõik korras. Tundus, et ta on kenasti ära taastunud.»

Šmigun-Vähi tõdes pärast katkestamist, et kavatseb 30 km klassikasõidus siiski kindlasti kaasa teha. Võistlus peetakse laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles