Šmigun-Vähi karistab ennast ja tütart jäätiseta jäämisega

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi koos tütre Victoria Krisiga
Kristina Šmigun-Vähi koos tütre Victoria Krisiga Foto: Raigo Pajula

Vancouveri olümpia suusavahetusega sõidu katkestanud Kristina Šmigun-Vähi rääkis, et kavatseb end õhtul selle eest karistada.

«Kindel on see, et täna õhtul ma jäätist ei saa. Laps ka mitte, selline oli meie kokkulepe – kui emme hästi ei võistle, jääme jäätisest ilma,» ütles Šmigun-Vähi, kes pärast avadistantsil võidetud hõbemedalit premeeris end lapse õhtuse vannitamisega. «Seekord koristan terve maja ning pesen kõik aknad,» lisas ta naeratades.

Vaatamata katkestamisele suutis Šmigun-Vähi naeratada ning olla vähemalt üldsuse ees positiivne.

«Poleks mul hõbemedalit, oleksin praegu juba metsas ja taoksin pead vastu puud, aga mul on see medal juba olemas,» sõnas ta. «Tegelikult tahaks praegu olümpiamelust eemale ning tulla paari päeva pärast tagasi.»

Kuigi esilagu oli Šmigun-Vähi veendunud, et Eesti teatenelikus ta ei osale, võib katkestamine panna teda plaane muutma. Enne tuleval laupäeval sõidetavat 30 km ühisstardist distantsi võib teatesõiduga kaasnev tõsine pingutus tulla kasuks.

«Selle üle tuleb tõsiselt mõelda ning koondise ja oma tiimiga aru pidada,» jättis suusataja otsad lahti.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles