Chocolate Boys näitas peatreener Bramanisele ust

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho-Bruno Bramanis .
Riho-Bruno Bramanis . Foto: Sille Annuk.

Käsipalliklubi Chocolate Boysi uus peatreener on alates neljapäevast Eesti koondise teine treener Ain Pinnonen.

Chocolate Boysi juhatuse liikme Marko Kaha sõnul sõlmiti leping Pinnoneniga kaheks (1 + 1) hooajaks.

«Ain Pinnonen on Eesti käsipalli üks silmapaistvamaid tegijaid ja omab märkimisväärset treenerikogemust. Ootame Pinnoneni asumisega peatreeneri positsioonile Chocolate Boysi arengu tugevat ja stabiilset jätkumist ning usume, et ta suudab meeskonna viia uute sihtideni,» ütles Kaha.

Ain Pinnonen on Eesti rahvuskoondise ja Eesti juunioride koondise abitreener ning juhendab edukalt noorte treenerina Spordiklubis Viimsi HC.

Pinnonen on mänginud Eesti rahvuskoondises aastatel 1978-1996 ja mitmel aastal valitud parimaks Eesti meeskäsipalluriks. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna 1986. aastal ning omab treeneri neljandat kutsekvalifikatsiooni taset.

Viimased kolm aastat juhendas Chocolate Boys käsipallimeeskonda peatreenerina Riho-Bruno Bramanis.

«Bramanis viis mängijana Chocolate Boysi tippu ja on ka treenerina teinud meeskonnaga head tööd. Oleme väga tänulikud, et ta end pikaajaliselt pühendas klubile ning tunnustame igati tema olulist panust ja tööd meie käsipalliklubi arendamisel,» lausus Kaha.

Chocolate Boys on käsipalli 2005. aasta Eesti meister, 2006. ja 2007. aasta Eesti meistrivõistluste hõbemedali- ja 2008. aasta pronksmedaliomanik.

Meeskonna endise juhendaja Riho-Bruno Bramanisega klubi lepingut ei pikendanud.

Miks treenerivahetus toimus ei soovi kommenteerida kumbki osapool.

«Me vaatame tulevikku, mitte minevikku,» sõnas klubi president Tarmo Volt.

Ka Bramanis ise ei soovinud asja kommenteerida.

Chocolate Boysi uus peatreener on Ain Pinnonen

 

 


 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles