Vonn mõnitas Woodsi: mul on ka seksisõltuvus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods, meestest number 6
Tiger Woods, meestest number 6 Foto: Reuters / Scanpix

Seksiskandaali keskmesse sattunud Tiger Woodsi reedese pressikonverentsi järel pilkas kiirlaskumise olümpiavõitja Lindsey Vonn teravalt häbistatud sportlast.

Vonn leidis, et Woodsi lavastatud vabandus oli pigem naljakas, vahendab Time.com. Eriliselt mõistis naine hukka seda, et pressikonverentsi järel jagasid sõbrad ja lähedased mehele kallistusi ja näitasid oma poolehoidu.

«Nad käitusid umbes nii, et «jah, sa oled väga äge, mine seksi veel»,» leidis Vonn.

Seejärel avaldas ameeriklanna, et teeks hea meelega Woodsi kummalise pressikonverentsi teemalise sketši USA ülipopulaarses telesaates Saturday Night Live šõus. Kogu oma näitlejameisterlikkust kasutusele võttes teatas Vonn tõsiselt ja vabandavalt kaaslastele: «On midagi, mida te minust ei tea... Tiger, sa oled mu iidol ja ka minul on seksiprobleem.»

«See oleks kohutavalt naljakas,» lisas Vonn.

Kui naerupahvakas Vonni ümber oli vaibunud selgitas naine, et ise ta samasse olukorda ei satu. «Arvan, et kui sul on saladusi, siis sul on ka probleeme. Olen ise kõige suhtes aus ja avatud olnud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles