Thuram lõpetab tõenäoliselt oma sportlaskarjääri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilian Thuram
Lilian Thuram Foto: Reuters / Scanpix

Lilian Thuram on suure tõenäosusega lõpetamas oma sportlaskarjääri, rääkis Prantsusmaa meediale Paris Saint-Germaini jalgpalliklubi president Charles Villeneuve.

Lilian Thuram peaks lähipäevadel teada saama põhjalikuma südameuuringu tulemused, mis tehti pärast seda, kui Pariisi jalgpalliklubisse mängima siirduval mehel tuvastati kohustusliku arstliku ülevaatuse käigus südame väärareng.

Pariisi klubi president Villeneuve kinnitas aga sel reedel, et Guadeloupe´ilt pärit mängumees enam jalgpalliväljakutele ei naase.

 «Ülimalt tõenäoline on, et ta lõpetab oma sportlaskarjääri, isegi siis kui viimaste südameuuringute tulemused on positiivsed,» ütles Villeneuve. «Thurami õed ja kogu tema perekond soovivad, et ta lõpetaks. Ma usun, et pole mõtet 36-aastaselt võta mõttetuid riske, eriti pärast nii edukat karjääri.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles